Om

Mirja


Har ca 35 års erfarenhet som frisör. Jag är alltid till 110% engagerad i alla mina åtaganden. Är till min läggning positiv och glad, ödmjuk och sprallig på samma gång.


Har mycket bred kunskap - kan permanent, grym på folieslingor, gör allt från klassiska klippningar till trend, även skägg.

Jag tycker det är viktigt att kunden känner sej sedd och jag vill att kunden har en bra känsla när ”hen” lämnar mej
Ska känna sej glad!

Jag gillar bredden, att klippa både män och kvinnor. Från första klippet på ett litet barn, till att klippa en 100- åring.

Har tidigare erfarenhet som salongsägare och hyrstol sedan snart 30 år. Är ägare till salongen

Hairmony by Mirja.


Innehar Gesäll- och Mästarbrev.

Klicka här


för att läsa mer om all den övriga verksamheten på salongen!

Om salongenVi brinner verkligen för att leverera känslor.

Vi anstränger oss alltid till 110% för att våra kunder ska må bra i kropp och själ och frisyr.

Annika


Jag är frisör med lång erfarenhet inom yrket. Tog mitt gesällbrev 2008 och har sedan dess varit anställd på olika salonger. Efter att funderat länge och noga har jag nu startat mitt egna företag! Det är så roligt och spännande och ser fram emot att träffa nya som gamla kunder.

Jag är väldigt mån om att ni ska trivas och ha en avkopplande stund hos mig. Det är viktigt att känna av stämningen och ge det kunden behöver. Vare sig det är en pratstund eller tystnad med en tidning och en kopp kaffe. Mina kunder brukar säga att jag är lugn, behaglig och trevlig att prata med. Fint tycker jag =). Omtänksam, reflekterande, lite snurrig (haha), och driven skulle jag själv lägga till. Det roligaste med yrket är att ingen dag är samma!

Älskar det kreativa, färg och form och att träffa alla kunder som verkligen varit så välkomnande sedan jag började på Haimony by Mirja!

Min hjärta slår lite extra för folie-slingor och färg, samt klippningar. Jag har dock lärt mig genom min frisörmästare att hantera både permanent, läggningar och klassiska former. Evigt tacksam då det är så viktigt att kunna se form och ha öga för vad kunden passar i.

Helhetskänslan är viktig för mig och är därför extra roligt att jobba på en salong där vi har flera olika behandlingar, både för kropp och själ.

Välkomna till mig!


Instagram: studioannikaa

Mail: studioannika@hotmail.com